Over mij

Hallo, ik ben Niels Wullems en ik ben een freelance automotive/werktuigbouwkundig ingenieur met 20 jaar ervaring in de branche. Ik heb een passie voor techniek. Vanaf het vbo ben ik al dagelijks bezig met voertuigen, productietechnieken en zelfs "de bouw"

Na het volgen van een mbo-opleiding tot Voertuigspecialist personenwagens, heb ik in 2012 een Bachelor of Science in Automotive Engineering behaald aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daar heb ik mijn praktische kennis van 8 jaar beroepsonderwijs bijgespijkerd met de benodige theorie van (auto)techniek.  Na mijn opleiding heb ik gewerkt voor werkgevers zoals VDL VDS Technische Industrie, VDL Gereedschapmakerij en Tembo e-LV. Bij deze laatste heb ik de eer gehad om vanaf nul het elektrische platform te ontwerpen.

Mijn motto is dan ook: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.
Als freelance automotive ingenieur werk ik nauw samen met mijn klanten om hun behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij hun doelen. Mijn kracht zit in het samenbrengen van de theorie en de praktijk. Mijn praktische opleiding en werkervaring zorgt ervoor dat maakbaarheid en kosten vooropstaan bij mijn ontwerpkeuzes. Desondanks schroom ik niet om nieuwe uitdagingen aan te gaan.  Mijn motto is dan ook: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Dit pas ik toe op alles wat ik doe.

Ik ben ook bekwaam in het gebruik van verschillende softwareprogramma's, waaronder CAD. Hierdoor kan ik mijn ontwerpen op een efficiënte manier creëren en testen. Daarmaast ben ik bekend met tekenvoorschriften zoals vorm- en plaatstoleranties (GD&T)

Mijn focus ligt altijd op kwaliteit, veiligheid en maakbaarheid.Ik streef ernaar om de beste oplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van mijn klanten. Ik ben toegewijd aan open communicatie, tijdige levering en klanttevredenheid, en ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan uw projecten.

Als u op zoek bent naar een ervaren, professionele en betrouwbare freelance automotive ingenieur, neem dan gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik u van dienst kan zijn!